Nako u ar restua dje, në përfundim të operacioni “Bankieri”, pasi ak uzohet se ka vje dhur në llogarinë e një klienti, shumën prej 30.000 dollarësh amerikanë.

TIRANË- Florant Nako, djejtor i një banke të nivelit të dytë është lënë sot në bu rg. Gjykata e Tiranës ka zhvilluar masën e sigurisë, duke cilësuar si të drejtë arr estimin e tij dhe ka dhënë masën e sigurisë “ar rest në b urg”.

Nako u arr estua dje, në përfundim të operacioni “Bankieri”, pasi aku zohet se ka vje dhur në llogarinë e një klienti, shumën prej 30.000 dollarësh amerikanë.

Dosja.al mësoi dje se i riu kishte disa muaj që ishte në hetim nga policia, ku edhe është përgjuar. Të njëjtat burime bëjnë me dije se 35-vjeçari duke shfrytëzuar pozicionin e tij si drejtor dhe aksesin në llogaritë rrjedhëse i ka vje dhur një klienti 30 mijë dollarë.

Vje dhja ka ndodhur nëpërmjet një transaksioni që Nako e ka kryer nëpërmjet e-mailit duke përdorur të dhënat e klientit. Mbi 35-vjeçarin rëndon akuza “Vjedhja e kryer duke shpërdoruar detyrën”.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP