Kryeministri Edi Rama vijon me hapjen dhe zbutjen e masave të Covid.

Ai bën me dije se do të zhvillohet aktiviteti në autoshkolla, për kurset e patentave dhe provimet që janë pezulluar për shkak të pandemisë.

Advertisements

Hapja do të bëhet në dy faza. Brenda 11 Majit del urdhëresa për rinisjen e regjistrimeve të reja, riçelet aktiviteti ekonomik për kursantët e rinj që presin prej 2 muajve. Prioritet duhet t’u jepet masave, distancave mbi 1.5 m dhe higjienës në teori, sikurse seancave online.

Nga 18 Maji nis edhe instruksioni në rrugë, jo mbi 1 praktikant në kabinë, veç kur janë familar. Ata duhet të jenë të paisur me maska, doreza, matje, e dezinfektime.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP