Fotografia suedeze, Ann Christine, ka publikuar në llogarinë e saj në rrjetin social Facebook, disa fotografi të realizuara në Kosovë shumë vite më parë. Në këto fotografi, paraqitet Dukagjini i viteve të 70’ta, raporton Express.

Shumica e fotografive të publikuara nga Christine janë të realizuara në fshatin Isniq të Deçanit. Por, ka edhe fotografi të realizuara në Junik e Prizren.

Advertisements

Një grua duke i shkruar letër burrit të saj ushtar, një shitës duke shitur plisa në Prizren, një vajzë duke u martuar e një infermiere teksa bisedon me të moshuarit e fshatit Isniq, janë vetëm disa prej fotografive që ka publikuar.

Express iu sjell fotografitë e realizuara nga fotografia suedeze.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP