Një ngj arje e rëndë ka ndodhur në Itali, ku një shqiptar ka hu mbur jetën në mënyrë tr agjike në një aks ident automobilistik.

Aksidenti tra gjik ndodhi dje rreth orës 19:00, në një rrugë që lidh Tortona me Pontecurone. I riu shqiptar ishte duke lëvizur me motorin e tij në momentin kur u përplas për vd ekje nga një makinë tip Mercedes.

Informacionet paraprake njoftojnë se dy mjetet udhëtonin në të njëjtin kah të rrugës, kur automjeti që drejtohej nga një vajzë 24-vjeçare përpl asi motorrin ndërsa i riu ka përfunduar i përp lasur keq në asfalt.

Fatkeqësisht plagët e marra ishin të rë nda dhe i riu shqiptar ka ndërruar jetë në moment.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP