Linja e trageteve Durrës-Bari është tashmë e hapur dhe nesër pritet që të nisë udhëtimet.

Nëpërmjet një njoftimi, Ministria e Infrastukturës bën me dije se të gjithë ata qytetarë me shtetësi italiane ose shqiptarë që janë rezidentë në Itali, do të mund të udhëtojnë drejt vendit fqinj.

Advertisements

“Duke filluar nga sot të gjithë pasagjerët me nënshtetësi italiane ose me leje qëndrimi në Itali mund të udhëtojnë vetëm nga Durrësi në Bari,”- përfundon njoftimi.

Udhëtimet kryehn vetëm nëpërmjet linjës Durrës-Bari, e cila do të shërbejë edhe për riatdhesimet.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP