Vijojnë akuzat ndaj Kryeministrit Rama në lidhje me shembjen e Teatrit Kombëtar. Ai është pyetur nga qytetarët në Facebook, në lidhje me operacionin e Policisë së Shtetit për të shembur Teatrin Kombëtar, që sipas komentuesit nuk ka ndodhur në asnjë vend tjetër në botë kjo gjë.

Kreu i qeverisë, teksa i është përgjigjur shprehet se nuk është shembur Teatrit Kombëtar por një karakatinë dhe policë ishin aq sa duheshin për të kryer atë punë.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP