Përmbyset kamioni i ngarkuar me inertet e Teatrit Kombëtar, video bën xhirron e rrjetit.

Një kamion i ngarkuar me ato çfarë kanë mbetur nga godina e Teatrit Kombëtar, është përmbysur në “vendin e ngjarjes”.

Video është përhapur masivisht në internet, ku shumë qytetarë shprehen se “e ka zënë mallkimi” i të gjithë atyre që ishin kundër shembjes së Teatrit.

Në video duket edhe një ekskavator që po mundohet ta nxjerrë nga gropa.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP