Ambasadori i Bashkimit Europian në Tiranë, Luigi Soreca ka dhënë një mesazh të fortë në 28 vjetorin e vr asjes nga maf ia të gjykatësit Giovani Falcone.

Ai shprehet se ndëshkimi i korrupsionit politik dhe i krimeve elektorale janë parakusht për integrimin e Shqipërisë në BE.

“Ndëshkimi i korrupsionit politik dhe i kr imeve elektorale të pushtetarëve në bashkëpunim me kr imin e organizuar, janë parakusht për integrimin e Shqipërisë në BE”, thuhet më tej.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP