Vajza tregon se e ëma nuk punon pasi kujdeset për të motrën, ndërsa i ati punon si polic privat.
KORÇË- Një apel për ndihmë ka ardhur në redaksinë e Dosja.al. Kërkohet ndihmë për një 15-vjeçare, e cila vuan nga epilepsia dhe nga skolioza. Të miturës i duhet patjetër që të kryeje operacionin pasi gjendja aktuale mund t’i kushtojë edhe jetën.

Ajo që na ka shkuar ka qënë e motra e 15-vjeçares, e cila ka shpjeguar edhe situatën e rëndë të familjes së saj. Vajza tregon se e ëma nuk punon pasi kujdeset për të motrën, ndërsa i ati punon si polic privat.

Advertisements

Familja nga Korça kërkon ndihmë, për të dëguar jashtë shtetit për një operacion vajzën e tyre, e cila edhe pse 15 vjeçe, nuk mund të kujdeset për veten, as për gjërat më bazike. Kohët e fundit gjendja e saj është përkeqësuar, pasi ajo ka shfaqur probleme me frymëmarrjen dhe ka rrezik që të pësojë hemoragji të brendshme.“Ju lutem më ndihmoni të shëroj motrën. Me dorën në zemer ju drejtohem, të më ndihmoni!,”-shkruan në mesazhin e saj e motra.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP

Advertisements