13 raste me covid-19 në bu rgun 313 kanë alarmuar institucionet shqiptare të drejtesise ku edhe kanë nisur hetimet.

Regjimi i ashpër i ‘41 bis’ është kthyer në vend strehimi për të parab urgosurit e prekur me Covid-19.

Të gjithë të parabu rgosurit që rezultojnë pozitive janë transferuar në ambjentet e regjimit të ashpër 41 bis

Por menjëherë sapo u konfirmua pozitiv një shtetas italian aty, ka patur reagime edhe nga të paraburgosurit.

Burime të sigurta të Top Channel thonë se shërbimi i brendshëm i policisë së bur gjeve ka referuar për hetime të mëtejshme 4 të parabur gosur: Redjan Rraja, Kejdi Sadushi, Arjan laçi dhe Besmir Ymeri.

Këta të fundit kanë kundërshtuar policinë, ku Redian Rraja, (i arr estuar si i akuzuar per at entatin ndaj prokurorit Ndoj) ka kundërshtuar policinë dhe ka kërkuar të digjej bur gu sepse sipas tij duhet të largohen të parab urgosurit me Covid-19.

Redian Rraja dhe bashkëpunëtorët e tij janë dërguar në izolim pas ngjarjes. / TCH

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP