Kryeministri Edi Rama ka reaguar me ironi për mbledhjen dhe deklaratën e opozitës së bashkuar mesditën e sotme, që akuzon qeverinë se dështoi me menaxhimin e situatës së krijuar nga pandemia në Shqipëri.

“Para epidemisë kishim vetëm të papunë e të gjithë kishin ikur nga Shqipëria! Tani paskemi vetëm punëtorë e të varfër që duhen paguar, po t’i mbledhësh siç i numëron PD bëhen 2 milionë! Plus fëmijë, studentë, pensionistë, shtëpiake, s’paska ikur kush nga Shqipëria. Vaj medet PD 7X7?” shkruan Rama.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP