Spanja ka regjistruar numrin më të ulët, në baza ditore, të vde kjeve nga koronavirusi, në më shumë se një muaj.

Gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 367 vi ktima. Numri i përgjithshëm i të vde kurve ka arritur në 22,524.

Por nga ana tjetër regjistron një rritje të rasteve të personave të prekur me koronavirus. Në 24 orët e fundit, 6.740 raste të reja, kështu numri i përgjithshëm shkon në 219,764 persona të infektuar.

Spanja është ndër vendet më të go itura në botë nga koronavirusi. Numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 213,024, sipas të dhënave të Universitetit John Hopkins në Shtetet e Bashkuara.

Deri në këto momente në Spanjë numërohen 219 mijë persona pozitivë me koronavirusin e ri, 22.524 prej të cilëve kanë humbur jetën. Para saj, në vend të parë, janë Shtetet e Bashkuara me 869,172 të infektuar dhe 49,963 vik tima.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP