Momente dr amatike nga Porti i Durrësit teksa pritet që nga momenti në moment të mbërrijnë nga Bari trupat e paj etë të shqiptarëve që kanë hu mbur jetën në lu ftën me covid.

Menjëherë, për të qenë pjesë e këtij momenti vërtet delikat, ka shkuar në Durrës edhe ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj.

Advertisements

Fotot e makinave funerale nga Bari u publikuan mbrëmë në mediet italiane të cilat shkruanin:

“Coronavirus, udhëtimi i fundit drejt shtëpisë. LIVE nga porti i Barit sekuencat dramatike të hipjes në arkivolëve për në Durrës. Kthimi i trishtuar në vendin e tyre. Këtu në Itali kishin gjetur punë, kishin realizuar një ëndërr.

Sonte nga porti i Barit pamjet dra matike të makinave të va rrosjes së shtetasve shqiptarë vi ktima të pandemisë. Ata do të ngjiten në tragetin Marina drejt Durrësit për la mtumirën e fundit”.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP