“WhatsApp” deklaroi se qëllimi i figurave të reja është vazhdimi i komunikimit me të afërmit e përdoruesëve në çdo vend të botës.
SHBA– Aplikacioni “WhatsApp” në bashkëpunim me Organizatën Botërore të Shëndetit ka lancuar disa emoji të reja lidhur me koronavirusin. “WhatsApp” deklaroi se qëllimi i figurave të reja është vazhdimi i komunikimit me të afërmit e përdoruesëve në çdo vend të botës.

“Jemi të entuziazmuar që po punojmë me Organizatën Botërore të Shëndetit për të lançuar emojie e reja që do t’i ndihmojë njerëzit të qëndrojnë të lidhur gjatë gjithë pandemisë Covid-19. Emojit e reja janë universale dhe shpresojmë që përdoruesit tanë do t’i përdorin kur të ndjehen të izoluar dhe vetëm,“-bën me dije gjigandi i komunikimit.


Paketa e re e emoji-ve është e disponueshme në dhjetë gjuhë: Anglisht, Arabisht, Frëngjisht, Gjermanisht, Indonezisht, Italisht, Portugalisht, Rusisht, Spanjisht dhe Turqisht.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP