Mund të jetë e vërtetë, por shpresojmë të jetë e gabuar. Universiteti i Gotingenit në Gjermani ka bërë me dije në një studim të fundit se janë zbuluar vetëm 6% të personave të prekur me COVID-19 në botë.

Të dhënat e nxjerra nga studimi janë të frikshme, pasi mendohet se janë shumë persona që e mbartin virusin dhe nuk e kanë shfaqur ende. Studimi bën me dije se në Gjermani janë zbuluar 15.6% e rasteve; në Itali janë zbuluar vetëm 3.5%; në Spanjë 1.7%; në SHBA 1.6% dhe në Britaninë e Madhe, 1.2%.

Advertisements

Nuk janë më mirë as vendet e tjera të zhvilluara, pasi Koreja e Jugut ka zbuluar gati 50% e rasteve; në Japoni 25%; në Norvegji; 37.7%. Një studim që të kall datën, pasi nuk dihet se si do të vazhdojë e ardhmja.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP

Advertisements