Të paraburgosurit e tjerë nuk janë në dijeni të rastit dhe mësohet të jenë shprehur se ua kanë mbajtur të fshehtë. “Nuk kemi dijeni, e mbajnë të fshehtë,”- mësohet të kenë thënë ata për Faxweb.
TIRANË– Një tjetër person ka rezultuar me Covid-19 në bu rgje. Faxweb shkruan se bëhet fjalë për një person në bu rgun 302, dhe se kjo ngjarje është mbajtur e fshehtë, duke mos ua treguar as të bur gosurve të tjerë.

Të parabur gosurit e tjerë nuk janë në dijeni të rastit dhe mësohet të jenë shprehur se ua kanë mbajtur të fshehtë. “Nuk kemi dijeni, e mbajnë të fshehtë,“- mësohet të kenë thënë ata për Faxweb.

Edhe në bu rgun 313, situata nuk është fort e mirë. 13 raste të reja janë zbuluar në bu rgun “313”. “Nga rastet e reja të 24 orëve të fundit, 20 janë në Tiranës, nga të cilat 13 i përkasin një vatre në një institucion të vuajtjes së dënimit, ku po vijon hetimi epidemiologjik, pas zbulimit të rastit të parë,“- u shpreh Daja, teksa raportoi shifrat e sotme për të infektuarit në Shqipëri.

Personi i parë i prekur nga Covid-19, u raportua të ishte një shtetas italian, i cili vuan dënimin në burgun “313”, pasi është arr estuar për trafik dr oge.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP