Ka ndërruar jetë pak më parë një i infektuar me Covid-19 në Durrës, duke e çuar numrin e vik timave në 27.

Mësohet se bëhet fjalë për një 71 vjeçar, i cili ishte shtruar në spital me koronavirus prej dy javësh, ndërsa ishte i intubuar.

Kujtojmë që në Durrës janë 42 persona të prekur nga Covid-19, ndërsa në total në Shqipëri 609 qytetarë.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP