Në fillim gafa dhe më pas ndjesa e vonuar, pasi deklarata e tij shkaktoi zhurmë të madhe, kjo ka ndodhur me gazetarin Jort Kelder.

Ai kishte shkruar se duhet të peshoheshin interesat, dhe ekonomia duhej vendosur e para, pasi shumë nga njerëzit që hum basin jetën, kanë vu ajtur dhe nga sëmundje të tjera.

Advertisements

“Po shp ëtojmë 80-vjeçarët, obezët dhe duhanpirësit. Është mirë që të peshohen interesat, pasi kushedi sa dëm ekonomik do të sjellë shpëtimi i njerëzve që me siguri do të vd esin brenda dy vitesh”, kishte shkruar gazetari.

Mesazhi i 55-vjeçarit holandez, ngjalli polemika të shumta, për shkak se Kelder është mik i afërt me Kryeministrin Mark Rutte, dhe ajo ç’ka ai deklaronte, dukej dhe një qendrim në hije i qeverisë.

Pas valës së kritikave, ai u mundua që të riparojë gabimin duke shkruar, “Nuk po këshilloja të vr iten të moshuarit dhe obezët. Por le të mundohemi ti ndihmojmë, por duhet ti kushtojmë vëmendje edhe ekonomisë. Mendojmë gjithnjë për shëndetin, por a jemi të sigurtë se ka më shumë prioritet se ekonomia?”

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP