Ina dhe Geri, dy protagonistët e emisionit “Përputhen” në “E diell” kanë qënë të ftuar në emisionin “Shqipëria Live” ku edhe janë folur për lidhjen e tyre.

Moderatorja e emisionit, Erjona Rusi, i ka ngac muar dy protagonistët duke i pyetur lidhur me raportet e tyre personale me njëri-tjetrin. Ina ka marrë fjalën dhe është shprehur se ende nuk ka ndodhur asgjë mes tyre, duke shtuar se do të kishte dëshirë të kishin më shumë privatësi.

Advertisements

PJESË NGA EMISIONI:

Erjona Rusi: Kur do vijë ai momenti kur të keni testin e radhës?

Ina: Kush është është ky test mi Erjona?

Advertisements

Erjona Rusi: Ti duhet ta dish moj Ina

Ina: Unë testet i kam mbyllur…

Erjona Rusi: I ke mbyllur? E ke testuar nga të gjitha drejtimet?

Ina: Bëhet nami duhet me pas kujdes ça me fol. E para njëherë unë me Gerin nuk do bëjmë se ks por do bëjmë dashuri.

Erjona Rusi: Unë nuk i vura emër

Ina: Unë nuk jam gati. Besoj që nga “Përputhja” e tutje do jemi më privatë se vd iqëm. Nuk do kemi video.

Geri: Gjithçka do kohën e saj

Ina dhe Geri e kanë shprehur me kohë pëlqimin ndaj njëri-tjetrit dhe me sa duket kishte ardhur momenti i duhur për të marrë hapa më të mëdhenj, siç është edhe shkëmbimi i puthjes.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP