Moderatori i emisionit “Stop”, Saimir Kodra, ka pranuar gjatë emisionit të tij se ka rezultuar pozitiv në analizën seriologjike, çka tregon se ai ka qenë i prekur me Covid-19.

Kodra tregoi se mund të ishte infektuar me koronavirus që në muajin janar dhe këtë e kishte vërtetuar analiza e tij.

Megjithatë, ai njoftoi se tashmë e ka mposhtur virusin pa asnje shenje dhe është shëndoshë e mirë.

“Dua t’ju tregoj se kam bërë analizën dhe doli se unë e isha infektuar nga koronavirusi, por e kam kaluar atë, madje që në janar”.

Kodra shtoi se megjithëse ishte infektuar, nuk kishte pasur asnjë simptomë të Covid-19.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP