Riatdhesimet, mbërrijnë nga Franca në Tiranë 129 shtetas shqiptarë. Pas kontrollit 129 udhëtarët do transportohen me autobusë në Durrës. 129 udhëtarët shqiptarë do të vetëkanatinohen 14 ditë në hotel.

vijon…

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP