Me masat lehtësuese do të përfitojnë dhe të rinjtë, specifikisht ato që jetojnë në zonat më pak të prekura nga nga COVID-19. Megjithatë, kryeministri Edi Rama ka theksuar se ka kushte specifike.

“Pak nga pak, në ato zona që do të hapen më shumë javën e ardhshme, do të mund të dalin xhiro edhe të rinjtë, ecje në distanca, jo më shumë se 2 veta, jo piknik”, tha Rama.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP