Doktor Buttar Rashid në një intervistë për “Next NEWS Networks” ka bërë një deklaratë të fuqishme për sa i përket pandemisë së COVID-19.

Rashid ka demaskuar skandalin e përmasave globale që kanë ardhur sipas tij nga interesat e errëta të Bill Gates, OBSH-së dhe grupeve që fshihen prapa tyre për të kontrolluar botën dhe shpopulluar globin nëpërmjet krijimit të vaksinave kundër Covid-19 që tashmë ka mbërthyer botën.

Advertisements

“Bill Gates dhe OBSH po kontrollon të gjithë botën duke u dhënë atyre informacione të rreme dhe duke krijuar vaksina. Askush nuk e ka demostruar numrin e saktë të vde kjeve me Covid-19 dhe ky virus nuk është i ngjashëm as me SARS dhe as me gripin sezonal pasi kemi të bëjmë me një virus me karakteristika unike.”- shprehet ai.

Po ashtu mjeku ka akuzuar edhe Dr. Anthony Fauci, anëtarin e shquar të forcës amerikane të shërbimit shëndetësor, duke thënë se ai është një ‘kriminel’ dhe “tradhëtar.’ Më tej ai ka thënë se edhe teoria se Covid-19 përhapet nëpërjmet internetit 5G, ishte një komplot, për të përfituar nga situata.

“Deklaratat e pakuptimta të komplotit ku futen dhe kritikat e çmendura për distancimin shoqëror i konsiderojë si ” mbeturina absolute “. Gates ka bërë një “program të shpopullimit” e cila do të bëhej nëpërmjet vaksinave dhe të gjitha dëmet do t’i lihen Covid-19.”- ka thënë ndër të tjera Bruttar.

Advertisements

Sipas Dr. Buttar:1) Të gjithë numrat në covid-19 janë false; 2) PCR nuk duhet të përdoret për diagnostikim; 3) PCR jep iluzionin e një pandemie që nuk ekziston; 4) Të dhënat e FAUCY (CDC), ËHO, BILL GATES, janë të gjitha lajme të rreme k riminale.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP