LouAnn Dagen, 66 vjeç ishte prekur nga koronavirusi disa javë më parë, por para pak ditësh ndërroi jetë, ndërsa i bënte thirrje motrës së saj në telefon, Penny Dagen, që ta ndihmonte dhe t’i lehtësonte dhimbjet.

LouAnn Dagen jetonte në një shtëpi të moshuarish në Michigan. Motra e saj Penny tregon se rreth një vit më parë, një anëtar i familjes i bleu dy motrave telefon në mënyrë që ato të mund të flisnin me kamerë çdo ditë.

Advertisements

CNN shkruan se Penny se për herë të fundit e pa motrën, LouAnn të shtunën, ndërsa po transportohej në dhomën e urgjencës sepse niveli i saj i oksigjenit dhe presioni i gja kut ra dhe pas pak kohësh iu komunikua se kishte vde kur.

“Spitali më thirri menjëherë dhe tha që ata e vunë atë në një aspirim”, tha Penny, duke vazhduar: “Ata më thanë se zemra e saj ndaloi dhe unë thashë, ‘Jo’, ajo nuk dëshironte këtë atë”

‘Alexa më ndihmo. Kam dhembje ‘.

Advertisements

Penny thoshte çdo herë se ajo do të mbante gjurmët e aktiviteteve të LouAnn përmes aplikacionit ‘Amazon Alexa’ në iPadin e saj.

Disa ditë pasi vd iq LouAnn, Penny hapi aplikacionin. Ajo tha se gjeti rreth 40 regjistrime të LouAnn që fliste me Alexa-n. Kur Penny pa regjistrimet e arkivuara ajo tha që nuk mund t’i besonte ato që kishte gjetur.

“Kjo më bëri të ndihem keq sepse nuk kishte asgjë që mund të bëja për ta ndihmuar”, tha ajo.

Në disa prej regjistrimeve, Penny i ndau. LouAnn dëgjohet duke i thënë Alexa, “Unë kam në dhimbje. Duhet të gjej një mënyrë për ta lehtësuar atë”.

Në një regjistrim tjetër ajo pyet: “Çfarë mund të bëj për të ndaluar dhimbjen?”

Penny tha se i kujtohet motrës së saj duke e thirrur atë një natë për t’i thënë asaj sa dhimbje kishte: “Ajo më thirri në orën 4 të mëngjesit dhe më tha: ‘Penny, kjo dhimbje është e madhe, të lutem më ndihmo”.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP