Presidenti i Afrikës së Jugut, Cyril Ramaphosa u kap duke u përpjekur për të vendosur maskën në fytyrë gjatë një konference shtypi ku u bëri thirrje njerëzve që të marrin masa për të përballuar situatën nga koronavirusi.

Para se të vuante për të vënë maskën e fytyrës, Presidenti Ramaphosa tha se kombi do të lehtësonte disa nga kufizimet e tyre të mbylljes nga muaji tjetër.

Ai u bëri thirrje qytetarëve që udhëtojnë me transport publik, të vënë maska në fytyrë dhe më pas u përpoq të jepte një demonstrim udhëzues, demonstrim i cili nuk shkoi sipas planifikimit.

Duke treguar shembullin, presidenti shtrin maskën e rrobave rreth njërit nga veshët, por lu fton të lidhë veshin tjetër.

Një sekondë më vonë rebelët maskë, duke hequr fytyrën para se Presidenti Ramaphosa ta vendosë fort mbi veshët e tij, këtë herë duke lënë sytë e tij të mbuluar nga maskë si një verë.

Në Twitter u shpërnda me humor videoklipi me presidentin.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP