Ministrja e Shëndetësisë, Besa Shahini ishte e ftuar në Open në Top Channel ku tregoi se çfarë do të bëhet me shkollat këtë vit. Shahini u ndal edhe tek universitetet duke thënë se universitetet kanë një lloj autonomie në vendimmarrje dhe ekonomi.

Çfarë do të ndodhë me universitetet?- e pyeti Eni Vasili.

“Universitetet kanë një lloj autonomie në vendimmarrje dhe ekonomike. Kemi biseduar me rektorët dhe ata kanë shprehur vullnetin për ta mbyllur këtë vit shkollor. Besoj se provimet dhe diplomat që do jepeshin në korrik, po ashtu do të bëhet edhe këtë vit. Nuk besoj se mund të ketë një shtyrje”- tha Shahini.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP