Mjeku infeksionist Pëllumb Pipero, ka qenë i ftuar sot në emisionin Zonë e Lirë.

Pipero është pyetur nga gazetari Arjan Çani në lidhje me lehtësimin e masave dhe rezultatin që ato do japin në vazhdim.

Çani: Sa ditë duhet të kuptojmë që letësimi i masave do japi rezultat pozitiv apo negative?

Pipero: do duhen së paku dy javë për të parë rezultatet.

Çani: Në rastin më të keq, nëse ka shtim të rasteve dhe përkeqësim të gjendjes do futemi prapë brenda?

Pipero: Nuk duhet të marrim rastin më të keq, duhet të marrim atë të mirin. Jam i sigurt që nuk do kthehemi pas. Ecuria e epidemisë tek ne, ka qenë e butë dhe e përballueshme. Me disa luhatje, por tani me rezultate të mira, brenda së keqes që ekziston sigurisht.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP