Disa ditë më parë u raportua se një 17-vjeçare ishte abu zuar se ksualisht nga nja 72-vjeçar në Sarandë.

17-vjeçarja që jetonte pranë banesës së të moshuarit është përballur prej shumë kohësh me këtë ab uzim, por vetëm pak ditë më parë ka vendosur që ta denoncojë të moshuarin.

Ndërsa sot pritet të jepet masa e sigurisë për 72-vjeçarin Bajram Tusha.

I moshuari është shfaqur agr esiv teksa ka dalë nga automjeti i policisë. Ai dëgjohet kur shan me fjalor të pi stë gazetarët që ndodheshin aty pranë.

Ai shprehet:

Ik tutje k..vë e mu…t.
Kujtojmë se adoleshentja vendosi ta deno ncojë të moshuarin, pasi u shty nga i dashuri i saj. Ditën e djeshme ajo ka marrë urdhër mbrojtje nga policia.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP