Janë stafi i kuzhinës së “Bella Napoli”, të cilët, mjeshtërisht kanë ndërthurur figurën e Piperos në një picë, ose me saktë kuptimin e emrit të mjekut.
TIRANË– Mjeku Pëllumb Pipero, cili së fundmi është bërë mjaft i famshëm për shkak të koronvirusit, është kthyer tashmë në një picë. Janë stafi i kuzhinës së “Bella Napoli”, të cilët, mjeshtërisht kanë ndërthurur figurën e Piperos në një picë, ose me saktë kuptimin e emrit të mjekut.

Mbi picë, siç e shikoni, duket një pëllumb dhe një spec i kuq, që përfaqëson piperin.

Pra, për të gjithë ata shqiptarë që prej ditësh dëgjojnë dhe zbatojnë këshillat e mjekut Pipero, tashmë mund ta kenë edhe në tryezë. Këtë radhë për ta shijuar!

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP