Mjeku Pëllumb Pipero gjatë lidhjes me emisionin “Arena” ndër të tjera, ka dhënë edhe këshilla për publikun, ku është shprehur se ai personalisht e vë gruan në sedijen e pasme kur është në makinë, konform rregullave të përcaktuar për të mbajtur distancë.

Pipero: Unë kur hipi në makinë me gruan, nuk ka ndonjë gjë të keqe pse duhet të rrije gruaja bashkë me ty përpara, por unë e vë gruan në sedijen pasme.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP