Ky është momenti i jashtëzakonshëm që një ekip infermierësh dhe mjekësh në Qendrën Mjekësore të Saint Joseph, në Yonkers, New York, shpëtoi mrekullisht një pacient nga koronavirusi, nga pragu i vdekjes.

Një infermiere shtrihet me egërsi në gjoksin e një njeriu, ndërsa pesë staf të tjerë me veshje të plotë mbrojtëse rrethojnë shtratin e pacientit.

Papritmas, njeriu hedh krahët dhe shkon prapa.

‘Në rregull, lëviz! Të gjithë lëvizin! ‘ janë udhëzimet.

Siç duket nga momentet pasi ata u tërhoqën, zemra e pacientit është e tronditur, dhe ai lëkundet në shtrat. Shumë shpejt pas kësaj, ai është vendosur në një ventilator. Ai është shpëtuar, tani për tani.(DailyMail)/Shqipëriaime

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP