Të veshur e të mbuluar që nga fytyra me mbrojtëse, kostum izolimi dhe doreza dhe me një fotografi të buzëqeshur. Kjo është një mënyrë e veçantë pse një terapist respirator ka marrë foton e tij ku ka dal i lumtur e i qeshur dhe e ka ngjitur në kostumin mbrojtës.

Pra gjithçka e lidhur me atë që pacientit ti krijohet pakëz rehati dhe gëzim në fytyrat e tyre.

Advertisements

Robertino Rodriguez që cili punon në Spitalin “Scripps Mercy në San Diego” të Kalifornisë ka treguar përmes një postimi në rrjetin social të “Instagram”, keqardhjen dhe ndjesinë e keqe kur futej me veshjet e tij mbrojtëse, dhe pacientët e tij nuk e shihnin dot atë në fytyrë./Shqipëriaime

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP