Publicisti Alfred Cako ka folur mëngjesin e sotëm për teoritë e kospiracionistëve në lidhje me koronavirusin.

Cako theksoi në ABC News se bota ecën në mënyrë racionale, ndërsa u shpreh se të gjitha “faturat” do ti shkojnë Kinës.

Advertisements

“Të mos përqendrohemi shumë në këtë fushë, kur të vijë fu ndi i historisë sipas parashikimeve që ka bërë Profeti Muhamed do të ketë një lu ftë të madhe për një mal më ar që do të shfaqet, dhe ideja është për naftën. Të ardhmen e historisë nuk e shohim dot.

Koronavirusi është një a rmë biologjike e prodhuar nga njeriu pastaj ndahen mendimet, dhe shkencëtarët merren me pasojën. Konspiracionistët mendojnë që kjo është një a rmë e lëshuar më qëllim. Disa të tjerë mendojnë që kjo do të shoqërohet me pasurimin e numri shumë të vogël njerëzish dhe ata që kanë qenë të varfër do të bëhen më të varfër. Ndërkohë një pjesë tjetër mendojnë që është një kontroll i qytetarëve. Ka edhe të tjerë që mendojnë se izolimi shkakton një fr ikë që mund ti çojë njerëzit drejt vaksinimit që sipas tyre mbartin rr eziqe”, u shpreh ai.

Gjithashtu ai ka folur edhe për vaksinat dhe mjekësinë tradicionale, ndërsa theksoi se mjekimet popullore janë përdorur në Kinë dhe gjenden edhe në Shqipëri.

Advertisements

“Që kur ka ardhur Donald Trump kam thënë që do të ketë për plasje, parulla e tij është Amerika për amerikanët. Trump është kundër Iluminatit. Iluminatët merret me çështjet e pushtetit, ndërsa masoneria merret imanoidet apo historinë e njerëzimit në tokë. Të gjithë këto fatura në fu nd do ti shkojnë Kinës. Bota financiare e Iluminatit është lidhur me racën e verdhë dhe një nga përpjekjet e tyre është bënin një shtet si Izraeli.

Të gjithë presidentët e SHBA-ve më parë e kanë lejuar këtë. Trump ishte ai që e ndali këtë projekt dhe po punon për ta ndaluar ar matosjen. Kush kontrollon misionin e parasë kontrollon botën. Të gjitha palët do ta shfr ytëzojnë koronavirusin për interesin e tyre”, deklaroi Cako.

Kush po e shf rytëzon koronavirusin në Shqipëri?

Cako: Këtu 99% janë të verbër, por do të ketë një gjyq ndërkombëtar ndoshta në Hagë ku do të shkojë Kina. Mendoj që raca e bardhë do të vazhdojë të komandojë në histori, do të jetë lokomotiva, unë kështu e mendoj.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP