Kryeministri Edi Rama publikon në “Facebook” grafikun e ecurisë së koronavirusit në Shqipëri dhe vendet e tjera të rajonit dhe botës.

Kryeministri shkruan përbri grafikut se sot është më e rëndësishme mbrojtja e jetës së çdo shqiptari dhe ecja së bashku drejt fitores së kësaj lufte.

Advertisements

“🔴 TË GJITHA KANË RËNDËSINË E TYRE, PO MBI TË GJITHA SOT ËSHTË MBROJTJA E JETËS SË ÇDO SHQIPTARI DHE ECJA ÇDO DITË TË BASHKUAR, POPULL DHE SHTET, DREJT FITORES SË KËSAJ LUFTE QË NUK E ZGJODHËM, POR KEMI DETYRËN TA FITOJMË!”, shkruan Rama.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP