Pjesë nga deklarata e Ramës:

Jane ekzekutuar deri tani 7107 gjoba per kembesore dhe 1941 gjoba per drejtues automjeti. Te cilat jane shoqeruar me pezullim leje drejtimi per 3 vjet dhe bllokim te automjetit.

Ne sot kemi vendosur mosekzekutimin e te gjitha ketyre gjobave dhe kthimin tek te gjobiturit te te gjitha patentave e mjeteve te bllokuara.

Javen e ardhshme me hyrjen ne fuqi te Kodit te ri Penal per situaten e epidemise, te gjithe qytetaret pa perjashtim le te startojne te gjithe te barabarte, ne fazen e dyte te kesaj lufte, kur hapja graduale do te shoqerohet me ndeshkime shembullore per te cilat nuk do te kete me asnje kthim pas.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP