Një foshnje e dobët, fotografia e të cilës e tregonte atë shtrirë në një shtrat spitalor duke luftuar koronavirusin, tronditi gjithë Anglinë.

Më pak se dy javë më parë, Erin Bates gjashtë muajsh ishte në kujdes intensive, i lidhur me një makinë oksigjeni dhe rrethuar nga tuba dhe pajisje.

Diagnoza e Covid-19 erdhi pasi foshnja po kalonte disa probleme me zemrën. Mjekët kishin kërkuar që të bëhej operacion.

Dje, mjekët në Spitalin e Fëmijëve Alder Hey Children, në Liverpool, i thanë familjes së saj se ajo është prekur.

Babai i foshnjes, z. Bates, 32 vjeç, tha që Erin, do të mbetet një pacient afatgjatë për shkak të problemeve të tjera mjekësore, por fatmirësisht nuk ka rrezik për jetën.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP