Numri i vik timave në të gjithë botën si pasojë e infektimit me koronavirus, ka kaluar mbi 100 mijë.

570 vi ktimat e 24 orëve të fundit në Itali e kanë çuar në 100.157 numrin total të jetëve të hu mbura në të gjithë botën, ndërkohë që shifrat ndryshojnë kohë pas kohe sërish.

Advertisements

Që nga fillimi i përhapjes së virusit, janë infektuar 1.639.772 persona dhe janë shëruar 369.021 pacientë.

Shteti më i prekur padyshim është Amerika, deri më tani me 477.953 të infektuar dhe 17.910 vik tima.

Po ashtu dhe Spanja e Italia paraqiten problematike, me mijëra të infektuar e vi ktima.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP