Kryeministri Edi Rama ka deklaruar përmes një postimi në Facebook, se gratë dhe fëmijët do të dalin lirisht deri në orën 11:00 ashtu si të dielën e kaluar.

Rama shprehet gjithashtu se burrat duhet të qëndrojnë në shtëpi dhe mundësisht të kontribuojnë në gatim.

Liridaljen e shijuan sot pensionistët, të cilët e shfrytëzuan për shëtitje pas një jave të izoluar.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP