Gazetari gjerman, Peter Tiede në një intervistë me moderatorin Adi Krasta në “Krasta Show” ka bërë me dije se po punon për një artikull tjetër lidhur me Shqipërinë.

Në fjalën e tij, Tiede tha se është ende në proces verifikimi dhe se nuk mund të tregonte për çfarë bëhej fjalë, por tregoi se i ishte vënë pas “parave”.

PJESË NGA BISEDA:

Adi Krasta: A keni në dorë ndonjë fakt tronditës?

Peter Tiede: Jam edhe duke verifikuar. Jemi duke ndjekur gjurmën e parave. Kush e ka paguar avokatin që ka angazhuar Edi Rama? Populli shqiptar? Është një nga më të paguarit këtu.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP