Kryeministri Edi Rama ka bërë publike rregullat e reja, ku bën me dije se do të ketë disa lëshime por nëse ato shkelen një nga masat dr astike të jetë edhe he qja e lirisë.

Rama tha se do të lejohet lëvizja e makinave private për punonjësit por marrja në makinë e të afërmeve dhe personave të tjerë do të ndësh kohet me disa vite të he qjes së lejes së drejtimit, me seku estrim të automjetit dhe me he qje lirie.

Advertisements

Ndërkaq Rama tha se do të shtohet orari i lëvizjes për të bërë pazar.

“Masat kanë të bjënë me lejimin e plotë të makinave private për punonjësit me aktivitet të lejuar. Marrja në automjet e personave nga familja apo e personave të tjerë dov të ndë shkohet me disa vite të heqjes së lejes së drejtimit dhe me sek uestrim të automjetit dhe me he qje lirie.

Nga ana tjetër do ta hapim pak orarin e levizjes, nga një orë do ta bëjmë 1 orë e gjysmë.

Advertisements

Hapja e lokaleve dhe e aktiviteteve të ndaluara do të ndë shkohet me he qje lirie.

Nuk ka rrugë tjetër. Masat duhen lejuar pak nga pak.

Jem diskutuar shtrirjen e orareve. Fasha orara është e diskutueshme kjo që kemi tani. Nuk është fasha orare probblemi”, tha Rama.
Vijon…

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP