Përveç modaliteteve të fazës 2, qeveria italiane po mendon se cili mekanizëm “emergjent” do të përdoret nëse, pas lehtësimit të parë të bllokimit, në disa zona të vendit infeksionet kthehen.

Një “bllokim i kthimit” është hipotetik por kryeministri Conte po merr gjithë kohën që i duhet për të vendosur, raportojnë mediat italiane.

Advertisements

Ministri Luigi Di Maio tha se kjo “është loja e jetës për ne. Dhe nuk ka mbaruar akoma. Në të vërtetë ajo sapo ka filluar”.

Ndërkohë Matteo Salvini, tha për Corriere della Sera: “Qeveria do të dëgjojë planin tonë ose të ndalet me pajtimin kombëtar. Idetë e mia janë refuzuar të gjitha”.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP