Ai është një ndër sportistët më të dashur jo vetëm për shqiptarët, por në mbarë botën. Bëhet fjalë për John Cena-n, për të cilin shpeshherë janë hedhur spekulime që është shqiptar me origjinë.

Ndonëse ai nuk e ka pranuar ndonjëherë publikisht këtë gjë, veprimi i fundit i tij në “Twitter” i ka ekzaltuar të gjithë, pasi ai ka filluar të ndjekë organizatën e mirënjohur “Team Albanians”.

Advertisements

Kujtojmë që “Team Albanians” është një organizatë jofitimprurëse me bazë në Shtetet e Bashkuara që synon të promovojë kulturën dhe turizmin shqiptar dhe të lidhet me diasporën shqiptare./Shqipëriaime

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP