Detaje të reja kanë dalë në dritë nga arr.estimi i Ismet Hadës, një ditë më parë, 43-vjeçari që hiqej si efektiv policie dhe u merrte para qytetaravë në Berat me anë të presionit.

Mësohet se 43-vjeçari, ka shf.rytëzuar këtë situatë të krijuar nga koronavirusi dhe “preja” e tij ishin personat që kishin th.yer karantinën. Ai ka arritur t’u marrë dy qytetarëve para dhe një celular, me argumentin se po i falte që kishin shkelur rregullat. Më konkretisht qytetarit me inicialet R. K., banues në Lapardha i ka marrë një shumë të konsiderueshme parash me pretendimin se po e falte që kishte thy.er karantinën.

Advertisements

Me të njëjtin pretendim i ka marrë një celular një tjetër qytetari i identifikuar si P.B. Ndaj tij, rëndon akuza për veprën penale për veprat penale” Vj.edhja ne anë të ma.shtrimit” dhe “Përvetësim i titullit dhe detyrës shtetërore”.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP

Advertisements