Ora News siguron video të momentit të parë kur policia ka mbërritur tek “Xhamlliku” pasi polici pl.agosi Orges Bilbilin

Mësohet se Bilbili ka refuzuar të japë kartën e identitetit policit dhe në momentin kur i ka kërkuar të ndalojë I ka drejtuar ar.mën dhe ka tentuar të largohet.

Advertisements

Polici ka që.lluar duke e pl.gosur atë. Ga.bimisht nga plu.mbat e policit është pl.agosur dhe një qytetare.

Drejtori i policisë së Tiranës, Rebani Jaupi tregoi se çfarë ndodhi mesditën e sotme

“Polici ka ndaluar personin dhe i ka kërkuar mjet identifikimi. I ka kërkuar se çfarë keni në çantë. Qytetari është larguar me vrap.. Punonjësi i policisë e ka ndjekur nga prapa dhe në kthesën e parë i ka drejtuar ar.mën. Punonjësi i policisë e ka paralajmëruar të ulë ar.mën dhe ka që.lluar një herë në ajër. Qytetari ka lëvizur me vrap dhe në kohën që polici e paralajmëroi që të ulë ar.mën e të dorëzohet ai i ka drejtuar ar.mën dhe i ka thënë do të të që.lloj nëse nuk lar.gohesh.

Advertisements

Policia ka që.lluar në drejtim të tij, dhe e ka pl.agosur. Aktualisht ndodhet në spital, dhe mendohet se është pl.agosur në këmbë, por akoma nuk kemi të dhëna të sakta.

Rastësisht ka qenë një qytetare e cila është pla.gosur nga p.lumbi i policit.

Nuk e kemi identifikuar akoma këtë qytetar por dyshimet e para bien që kemi të bëjmë me një person shumë të rre.zikshëm i shpallur në kërkim por do e bëjmë publik sapo të marrim gjurmët e të saktësojmë identitetin e tij.”

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP