Gjatë 24 orëve të fundit janë shënuar 369 viktima nga Covid-19 në Francë. Kjo është shifra më e ulët që është shënuar në ditët e fundit.

Numri i përgjithshëm i vde kjeve tashmë ka shkuar në 22,614. Gjithashtu ka pasur edhe një ulje të rasteve të reja.

Po gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 1,660 raste të reja duke e çuar në 161,488 numrin total të të infektuarve. Mbi 7,500 pacientë ndodhen në terapi intensive në të gjithë vendin./Shqip

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP