Disa foto thuhet se vlejnë më shumë se 1 mijë fjalë.

Përmes fotove të mëposhtme do të mësoni një histori të shkurtër për mirësinë, mëshirën dhe kapërcimin e luftërave të jetës.

Edhe pse shumica e këtyre tregimeve kanë pak trishtim në thellësi të tyre, ato ende mund të na frymëzojnë të jemi pak më të butë.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP