Kursi zyrtar i këmbimit valutor, datë 25.04.2020.

Kemi ulje te euros dhe rritje te dollarit.

Luhajtje e te gjitha monedhave ne pergjithesi

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP