Mjekët dhe infermierët janë ata që po rrezikojnë më shumë në këtë situatë të krijuar nga koronavirusi.

Të vendosur në frontin e parë të luftës, ata rrezikojnë jetën e tyre për t’u ardhur në ndihmë pacientëve.

Advertisements

Nuk mungojnë falenderimet nga të gjithë për punën e tyre heroike, ndërsa “Kënga e mjekut” është si një himn falenderues për ta.

Kjo këngë këtë herë është kënduar nga 6 vajza të vogla, dhe video është shpërndarë nga Kryeministri Rama.

“MIRËMËNGJES, dhe njëmijë herë faleminderit atyre që po e zmbrapsin armikun në vijën e zjarrit”, shkruan Rama.

Advertisements

Një falenderim për mjekët që po sakrifikojnë shumë për t’u ardhur në ndihmë pacientëve, duke “harruar” veten dhe familjet e tyre, për të shpëtuar të tjerët.

https://web.facebook.com/watch/?v=1102165213479133

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP