DUKE JU KËRKUAR 1000 HERË NDJESË TË GJITHË ATYRE QË JANË REZIDENTË NË SHQIPËRI DHE PËR ARSYEN MADHORE TË MBROJTJES SË POPULLIT E TË VENDIT TONË NGA AGR ESIONI I AR MIKUT TË PADUKSHËM, KANË MBETUR JASHTË KUFIJVE TË MBYLLUR, SI EDHE DUKE U NISUR NGA MBAJTJA NËN KONTROLL E KURBËS SË INFEKSIONIT DERI TANI, JEMI GATI TË PUBLIKOJMË TË HËNËN PLANIN E NJË HAPJEJE SHUMË GRADUALE TË RRUGËS SË RIATDHESIMIT, ME KUSHTET PËRKATËSE DETYRUESE TË KARANTINIMIT 14 DITOR, NËN RREGULLA TË FORTA SIGURIE!

🔴 DUKE I MIRËKUPTUAR TË GJITHA ANKESAT E MADJE EDHE SHARJET E FY ERJET, PËR MBYLLJEN E PLOTË TË KUFIJVE DHE ME BINDJEN SE EDHE ATA, QË NUK PËRMBAHEN FARE NË MA LLKIMET QË LËSHOJNË, E KUPTOJNË SE MASA EKSTREME E NDALIMIT PËR T’U KTHYER NË KËTË FAZË, DIKTOHET NGA INTERESI JETIK I MBROJTJES SË SHËNDETIT TË POPULLIT SHQIPTAR, U LUTEM TË GJITHËVE TË BËJNË EDHE PAK DURIM🙏

Advertisements

🔴 LU FTRAT NUK VIJNË PËR TË SJELLË AS GËZIME, AS QETËSI, AS EKONOMI, PO SJELLIN PL AGË, DHI MBJE, STËRMUNDIM DHE NËSE SOT NUK KEMI QINDRA TË VD EKUR, MIJËRA TË PLA GOSUR NËPËR SPITALE E NJË RE TË ZEZË MBI KOKAT TONA, SI SHUMË VENDE MË TË MËDHA E MË TË ZHVILLUARA SE SHQIPËRIA, KJO NUK KA
ARDHUR NGA QIELLI, PO FALË PIKËRISHT MASAVE TË FORTA QË KEMI MARRË DHE SA KRIFICËS SË PËRDITSHME TË SECILIT PREJ NESH!

Ne nuk mund ta hu mbim këtë lu ftë, e nuk do ta humbim këtë lu ftë, sepse ne nuk jemi pasardhësit e heronjve, dëshmorëve e lu ftëtarëve shqiptarë në shekuj, vetëm kur kemi festa e kur këndojmë këngë për ta, po edhe kur duhet të bëjmë detyrën tonë ndaj atdheut, popullit, njëri – tjetrit, SOT MË SHUMË SE KURRË, si #njëAtdhe 🇦🇱 #njëFamilje

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP