Edi Rama tha: Keqardhje që mediat nuk transmetojnë pamje live. Kemi një situatë, në Kakavijë nuk ka asnjë që kërkon, në Kaptshicë kemi 19 makina të përsonave që janë banorë rezidentë që nuk kanë urgjencë por kërkojnë të hynë për të takuar familjen.

Kur bën patriotin synon që të nxisë katastrofën. Berisha ka shumë vite që kërkon të shka tërrojë shqipëriën.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP